Over Libax

De man achter Libax Webdesign

Ik ben Bas Scheffers, 36 jaar oud en de man achter Libax Webdesign.
Naast mijn baan als Systeem/Netwerk beheerder bij een toonaangevend ict bedrijf in de regio , is mijn passie en hobby het maken van mooie / duidelijke websites.

Door deze twee werelden te combineren, weet ik goed de verbinding te leggen tussen techniek, mogelijkheden en gebruiksgemak. Door niet alleen te denken aan de vormgeving van de website, maar ook aan de techniek erachter, komt er een mooie maar ook veilige website tot stand.

Het ontstaan van Libax

Libax Webdesign is ooit begonnen als een vriendendienst voor een modelbouwvereniging en de auto coureur: "Justin van der Oord". Na het maken van deze websites had ik de smaak te pakken en ben ik op zoek gegaan naar andere mooie projecten.

Justin stelde voor om een sticker met mijn bedrijfsnaam op zijn racewagen te plaatsen. Dus moest er een pakkende naam gekozen worden. Na even wikken en wegen is het Libax geworden. Een samenstelling van: Mijn vrouw Linda, mijn eigen naam Bas en de naam van mijn zoon Lex.

Visie

Een website moet duidelijk en fris overkomen.
Het moet uitnodigend zijn om op de pagina te blijven en te zoeken naar meer informatie. Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Elk bedrijf of persoon is anders. Dit geldt ook voor een website.
Hiervoor werkt Libax Webdesign enkel met maatwerk en maken wij geen gebruik van templates. Hierdoor zult u nooit een zelfde website aantreffen.

Werkwijze

bullet

Bij het ontwerpen van een website, begin ik altijd met een oriënterend gesprek. Dit kan zowel telefonisch of in persoon. In dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden en staat uw wensen centraal. Hierdoor is voor beide partijen duidelijk wat er verwacht wordt en wat de behoeftes zijn.

bullet

Na dit gesprek kijk ik eest op websites van uw concurrenten en stuur u voorbeelden van websites om te polsen of we op één lijn zitten.

bullet

Als vervolg stap maak ik een globaal ontwerp. Dit is een eerste indruk van de vormgeving van de website.

bullet

Hierna begin ik met ontwerpen en het verzamelen van materiaal. Alle ontwerp stappen zijn te volgen op de demo pagina die u van mij zult ontvangen. Zo kunt u het ontwerpproces altijd bijsturen als u dat nodig acht. Hierdoor komen er geen onverwachte zaken aan het licht tijdens de oplevering van de website.

bullet

Als alles naar wens is en alle functies zijn getest, zal de oplevering en overdracht plaats vinden. U ontvangt van mij de documentatie en eventueel een uitleg hoe u de website zelf kunt bijhouden.

bullet

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor verdere uitbreidingen en/of vragen over uw website. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat uw website veilig en up to date blijft (zie hiervoor onze diensten pagina).